A Simple Key For yemek ikram seti Unveiled

Wiki Article

Ramazan ve mevlitlerde de bolca tercih edilen bu ürün son zamanlarda restoran ve seyahat firmaları tarafından da sıkça kullanılmaktadır.

Yemek takımının temizlik aşamasında yumuşak malzemelerden yararlanılmalıdır. Ovalama gerektiren bulaşıklarda kullanılan sert malzemeler, ürünlere zarar verebilir.

 Hafif malzemeler olduğu için taşımada ya da muhafaza etmede herhangi bir kaza yaşamazsınız.

Tema Vakfi'na fidan ve Agaclandirma Calismalarinin yani sira,dogal varliklarin korunmasi ve cevre bilincinin artmasi icin yaptiklari calismalara destek vermekteyiz.

Özellikle salgın hastalıklar ile mücadele verdiğimiz bu zorlu zamanlarda paket servis yapan işletmeler büyük rol oynamaktadır. Artworkık hemen hemen her gıda sektöründe paket servis hizmeti verilmektedir. Bu nedenle kullanılan ikram setlerinin içeriği ve kalitesi konusunda çOkay dikkatli olunmalıdır. Gelen müşteriye talep ettiği yemeği yiyebilmesi ya da içeceği içebilmesi için birtakım ekipmanların bulunması zorunludur. İşte bu aşamada Anadoluset firması olarak birbirinden özenli ve şık sunumları ile kalite standartlarını yükseltecek ve avantajlı reklam yapmanız için gerekli olan paket servis yemek setleri üretimi yapmaktadır.

Firmanızın tüm konseptini algılayarak firma imajını tam anlamıyla yansıtacak ve doğru mesajı iletecek sloganlarla birleştirerek müşterilerimize firma logolu ve kurumsal imajını tam yansıtan kaliteli, hijyenik, tek kullanımlık ikram setleri üretiyoruz.

Tatlı tabağı satın alırken dikkat edilecek önemli konu desenlerin kalıcılığıdır. Tatlılar şekerlidir ve kuruduğu zaman ne yazık ki kolay kolay çıkmaz. Tatlı lekesini tabaktan çıkarmak için yüksek sıcaklıkta yıkamak gerekir.

Plastik çatal bıçak seti gibi farklı ürünlerden oluşan ve yalnızca restoranlarda fiziki olarak hizmet veren değil paket servisi yapan işletmeler tarafından da tercih edilen ikram setleri oldukça işlevsel bir kullanım sunmakta ve kullanılmaları ile birlikte pek çOkay farklı avantaj meydana getirmektedir.

Kullan at Tahta paket servis yemek seti, paket servisi yapan işletmeler için doğa dostu ikram seti seçenekleriyle plastik ikram seti ve plastik yemek setine alternatifdir.

Tek kullanımlık ikram seti avantajlı bir ürün olmasının yanı sıra hijyenik olarak da mantıklı bir seçenek olması ve bu sebeple yalnızca fiziki olarak hizmet veren restoranlar tarafından değil paket servisi yapılan işletmeler tarafından da tercih edilmesi birçok farklı çeşit ile üretiliyor olmasını sağlamıştır.

İki kişilik bu setlerin içerisinde çoklu ikram setlerinde genel olarak mevcut olmayan bardak modelleri de eklenmektedir. Tam takım olan bu set ile geçireceğiniz güzel dakikalara renk katabilirsiniz ve hazırladığınız yiyecekleri en güzel şekilde sunma imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca çay saatlerinizde komşunuzla ya da arkadaşınızla karşılıklı olarak şık fincanınızdan çayınızı ya da kahvenizi yudumlarken ona eşlik edecek tatlınızı aynı design ve desene sahip servis tabağı ile ikram etmenize olanak sağlayacak modellerde mevcuttur. Ayrıca sevdiklerinizle akşam otururken ya da gün içinde muhabbet arasında tüketeceğiniz atıştırmalıkları sunabileceğiniz çeşitli ikram setleri de bulunmaktadır.

Firmamızın hazırlamış olduğu ikram setleri plastikten öte tamamen tüketiciye yönelik kaliteli bir prestij sunmaktadır. Kimliğine ve hijyene yemek ikram seti önem veren işletmelerin ya da kişilerin en çOkay tercih ettiği Anadoluset firması diğer birçOkay firmaya göre en kaliteli ve sağlam olan ürünleri sizler için bir araya getirmektedir. Peçete ya da ıslak mendil deyip geçmek yerine hijyen ve temizlik maddesi olarak kaliteli bir hizmet sunmayı hedefleyen firmamızın plastik çatal kaşık olarak kullandığı malzemelerin kalitesi piyasada fark yaratmaktadır.

Yemek ile birlikte gelen servis setinin yanında veya yemek sonrasında ikram edilen ıslak mendiller müşteri memnuniyeti artworkıran jestlerden biridir. Temiz olması ve güzel kokulu olması her müşterinin ilgisini çeker ve işletmeden memnun kalmasını sağlar. 

Kahvaltı güne başlarken atlanmaması gereken ve kişiyi güne hazırlayan bir öğündür. Her gün hayatımızın bir rutini olan kahvaltı yeri geldiğinde uzun muhabbetlerin ve sohbetlerin başlama yeri olmaktadır. Ayrıca uzun zaman sonra toplanan arkadaş gruplarının, akrabaların ya da haftanın yorgunluğunu atmak isteyen eşlerin tatil zamanlarında en özenerek hazırladığı sofralardır. Tüm bunlardan ötürü bu sofraları daha canlı ve özenli kılabilmek adına kahvaltı takımları tüm evlerde olması gereken bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu takımlar hem evlilik arifesindeki çiftlerin hem de evli çiftlerin ya da beraber yaşayan sevgililerin severek kullandığı ve mutfağında mutlaka bulunması gereken ürünler arasındadır.

Seramik yapıdaki takımlar, porselen modellere göre uygun fiyatlıdır. Bu sebeple de sıklıkla tercih edilir. Seramik takımlar ise son derece hoş görünüme sahiptir. Aynı zamanda temizliği de oldukça kolaydır. Ayrıca porselen yemek takımları; yüksek ısıya karşı dirençli olduğundan daha dayanıklı bir yapıfatherır. Tarzınızı yansıtan ve zevkinize uygun olan seçeneği tercih ederek her iki ürünle de sofralarınıza hem şıklık hem zerafet katabilirsiniz.

Report this wiki page